Angstgeneeskunde – wat u moet weten over angstmedicatie

Allereerst zou het verkeerd zijn om te suggereren dat alle algemeen voorgeschreven angstmedicijnen volkomen nutteloos zijn. Maar om eerlijk te zijn, de meeste zijn ontwikkeld voor kalmerende middelen, antidepressiva en andere aandoeningen. , hebben deze medicijnen weinig therapeutisch effect op angststoornissen.

Dus als u op dit moment een of andere vorm van bromazepam 3 mg kopen zonder recept gebruikt of in het verleden verwante medicijnen heeft gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat het u niet schaadt of uw herstel belemmert.

Laat me uitleggen dat een medicijn, om een effectief therapeutisch effect te hebben op de symptomen van een angststoornis, het deel van de hersenen moet bereiken dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en vorming van angsttoestanden (de amygdala).

Angstmedicatie kan de angstreacties en het gedrag dat deze aandoeningen veroorzaakte niet verwijderen. Dit komt omdat er nog nooit een medicijn is geweest dat nauwkeurig de exacte zenuwbanen in de hersenen kan vinden die angststoornissen veroorzaken en deze selectief en nauwkeurig kan behandelen. De angstgeneeskunde heeft dit niet effectief kunnen doen.

Het deel van de hersenen dat de amygdala wordt genoemd en dat verantwoordelijk is voor angststoornissen, is absoluut afhankelijk van gedrag. Hoewel sommige medicijnen daadwerkelijk kunnen helpen bij een klinische depressieve stoornis, hebben angstmedicatie slechts een minimaal, oppervlakkig effect op de angsttoestand.

In veel gevallen klagen patiënten dat het ‘slapende effect’ van antidepressiva en andere populaire medicijnen tegen angst hun symptomen alleen maar kunnen ‘minimaliseren’, maar helaas is er geen blijvende remedie.

Zodra de patiënt de angstmedicatie afbouwt of stopt, begint de vicieuze cirkel van angst opnieuw.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *