February 4, 2023

De beste laminaatvloeren van 2022

Blog Introductie: Laminaatvloeren zijn een veelzijdige en duurzame optie voor uw huis. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen die bij elk interieur passen, en het kan op bijna elk oppervlak worden geïnstalleerd. Laminaat is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een uitstekende keuze is voor drukke gezinnen.

Maar met zoveel opties op de markt, hoe kiest u de juiste laminaatvloer voor uw huis? We hebben het onderzoek voor u gedaan en een lijst samengesteld met de beste laminaatvloeren van 2020. Lees verder om de perfecte optie voor uw behoeften te vinden.

Beste algemeen: TrafficMaster Lakeshore Pecan-vloeren

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige laminaatvloer die bestand is tegen zwaar verkeer, dan is Lakeshore Pecan Flooring van TrafficMaster een goede optie. Dit laminaat is speciaal ontworpen om krassen, deuken en vlekken te weerstaan, waardoor het een uitstekende keuze is voor drukke huishoudens met kinderen en huisdieren.

De Lakeshore Pecan-vloeren van TrafficMaster zijn ook eenvoudig te installeren dankzij het tand-en-groefontwerp. U kunt het zelf in slechts een paar uur installeren zonder speciaal gereedschap. Bovendien wordt dit laminaat geleverd met een levenslange garantie tegen slijtage, waardoor het een verstandige investering voor uw huis is.

Beste budget: Pergo Outlast+ Vintage tinnen eiken vloeren

Als u een krap budget heeft, is Pergola’s Outlast Vintage Pewter Oak-vloeren een geweldige optie die geen concessies doet aan kwaliteit of duurzaamheid. Dit laminaat is gemaakt met Pergo’s gepatenteerde Scratch Guard-technologie, die beschermt tegen dagelijkse slijtage. Het is ook waterbestendig, waardoor het ideaal is voor gezinnen met huisdieren of kleine kinderen.

Pergo Outlast+ Vintage Pewter Oak-vloer wordt ook geleverd met een aangehechte ondervloer, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Bovendien heeft dit laminaat een realistische houtnerf afwerking die warmte en schoonheid toevoegt aan elke kamer.

    Beste luxe: Shaw Floortje Valore Stillwater eiken plankenvloeren Als u op zoek bent naar een luxe laminaatvloer met een hoog prijskaartje, dan is Valore Stillwater eiken plankenvloeren van Shaw Floortje het overwegen waard. Dit laminaat is gemaakt met het gepatenteerde sluitsysteem van Shaw, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Het heeft ook een bevestigde onderlaag die geluid absorbeert en voor demping onder de voeten zorgt.

    Valore Stillwater Oak Plank Flooring van Shaw Floorte heeft ook een realistische houtnerf afwerking die elegantie toevoegt aan elke kamer. Bovendien wordt dit laminaat geleverd met een levenslange garantie tegen slijtage, waardoor het een verstandige investering voor uw huis is.

     Conclusie: bij het kiezen van de beste laminaatvloer voor uw huis, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden, waaronder kosten, duurzaamheid, stijl en installatiegemak. We hopen dat onze lijst met de beste laminaatvloeren van 2020 u heeft geholpen uw keuzes te verfijnen en de perfecte optie voor uw behoeften te vinden.

Decorvloer tegellaminaat hoogglans spelen een essentiële rol in de schoonheid van uw huis. Dus, vind het beste op.