Een beginnershandleiding voor het dragen van borstband

Borstband is het enige arrangement dat de manier waarop je eruit ziet en voelt op je grote dag totaal kan veranderen.
Het vinden van de juiste tape zal je borsten ondersteunen en verhogen, zodat je op de allerbeste manier in je trouwjurk kunt persen. Je zou kunnen zeggen “als een handschoen”.
Misschien heb je lucht van boobtape kopen, had je zelfs onze eigen portie Challenge To Wear Boob Tape kunnen kopen in ons trouwwinkelcentrum, maar heb je enig idee hoe je het moet aanbrengen?

In dit blogbericht zal ik alles laten zien wat je wilt weten over boob tape en hoe het voor jou kan werken. Klinkt goed? Stop dan hier niet…
Een beginnershandleiding voor het dragen van borsttape
De juiste borstband vinden
Heb je onze onberispelijke Challenge To Wear Boob Tape al bekeken?
Het is de belangrijkste boob-tape die expliciet is gepland met het oog op dames om hun bruiloftsontmoetingen hoger dan ooit te nemen.
Onze boob tape is verkrijgbaar in 5 teinturen om bij uw compositie te passen en onmerkbaar te blijven onder uw outfit, maar is ook bedoeld om op verschillende manieren te worden gebruikt om uw borstvorm en -maat aan te passen.

Het is zweetbestendig, waterdicht en ademend om je een definitieve troost en levensduur te geven op je grote dag, en is hypoallergeen, plasticvrij en eenvoudig te verwijderen.
Onderzoek de 5 tonen op tape die we beschikbaar hebben en kies degene die het beste bij u past. Maar voer het tempo op, want ze verkopen supersnel.

Instructies voor het aanbrengen van de borstband

Vanwege de vele vormen en maten waarin borsten voorkomen, zou het moeilijk zijn om u een “one way works for all”-strategie te geven voor het aanbrengen van uw borstentape.
In ieder geval, hier is een manier die we u zouden aanraden om eerst te evalueren.
Fase 1
Begin met het knippen van alle stroken die je nodig hebt om de gewenste lift en vorm te krijgen.
Als u om te beginnen alle banden opzet, wordt de interactie een stuk eenvoudiger, vooral als u helemaal alleen bent.
Ik zou willen voorstellen om wat tepelhofbedekkingen aan te brengen, aangezien dit deel van de borsten erg delicaat kan zijn, dus tepelhofbedekkingen kunnen uw verlossende kwaliteit zijn. Pas op voor Emporella’s tepelhofdeksels die zeer binnenkort verschijnen…
Stage 2
Nu wil je je buste in positie krijgen.
Leun naar voren en sta stevig op je eerste boob in de positie waarmee je misschien wilt afronden. Leun dan achterover en sta rechtop terwijl je je borsten vasthoudt om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met de situering.
Ga je gang en herhaal dit twee of meerdere keren totdat je 100 procent tevreden bent met de vorm en positie.
Fase 3
Als je gelukzalig bent, is het tijd om te beginnen met het aanbrengen van de tape.
Leun naar voren en breng het eerste stuk tape aan.
Over het algemeen raden we aan dat de hoofdstrip centraal staat van onder je buste, over de tepel en op het schouderbot, omdat dit helpt bij het vastzetten van je borsten.
Terwijl je constant je borsten vasthoudt, blijf je tape aanbrengen in de vorm die je nodig hebt.
Fase 4
Nu je klaar bent met de hoofdboob, is het tijd om naar de volgende te gaan en de interactie opnieuw te spelen.
Ik zou aanraden om deze cyclus voorafgaand aan je grote dag te proberen om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Je wilt het liever niet interessant proberen op de ochtend van je bruiloft.
Stapsgewijze instructies om te elimineren
Probeer IT niet op te lichten!
Nu zijn we zo ver verwijderd, dit is de manier waarop we je aanraden om je borstband te verwijderen.
Om de interactie zo eenvoudig mogelijk te maken, brengt u een crème of vochtinbrengende crème voor het lichaam aan op de tape, zodat deze minder plakkerig en wat zachter wordt.
Wanneer het is ontspannen, kunt u beginnen met het geleidelijk verwijderen van de tape.
Een andere methode om het eenvoudiger te maken, is door op te ruimen of te douchen terwijl je de tape draagt, vergelijkbaar met nog een methode om de tape losser te maken.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *