Gids voor het inhuren van SEO-providers

Als uw bedrijf een online component heeft, zoals een website, is SEO erg belangrijk voor het blijvende succes van uw bedrijf. U heeft misschien enkele van de duurste websites in de branche, maar zonder webverkeer (bezoekers) zijn ze in wezen nutteloos. Wat je nodig hebt is niet alleen het verkeer, maar ook het gerichte verkeer. Een hoogwaardige SEO-service kan relevant en consistent webverkeer naar uw website opleveren. Deze gids helpt je als niet-professioneel onderscheid te maken tussen goede SEO-providers en slechte SEO-providers. Er zijn beide typen, en deze gids zal u helpen een goede te vinden.

SEO moet op een effectieve manier worden geïmplementeerd om uw SEO-doelen te bereiken en alle belangrijke betekenisvolle aanwezigheid op het World Wide Web te bieden.

Kwaliteit SEO is een belangrijke investering bij het ontwikkelen van een succesvolle expansie- en groeistrategie.

Een inefficiënte SEO-implementatie maakt uw SEO-inspanningen volledig inefficiënt en geldverspilling.

5 dingen die u moet weten voordat u een SEO-provider inhuurt:

1) Het inhuren van een SEO-provider moet worden beschouwd als een investering in uw bedrijf. Het moet niet worden gezien als een zakelijke uitgave, maar eerder als een effectieve manier om de bedrijfsstrategie en positie binnen de business unit te versterken. Begin uw zoektocht niet met de bedoeling om “SEO te kopen”. Het inhuren van een seo Duitsland-provider moet worden overwogen voor het inhuren van een werknemer die uw bedrijf en online doelen begrijpt en bekommert.

2) De eerste pagina van Google (of welke zoekmachine dan ook) is alles. Weinig mensen gaan nu naar de tweede pagina met zoekresultaten. Google is zo’n geweldige zoekmachine dat mensen blindelings vertrouwen op het vermogen van Google om de meest relevante resultaten op de eerste pagina te leveren. Bedenk hoe vaak u klikt om naar de tweede pagina te gaan. Met andere woorden, als uw bedrijf niet op de voorpagina staat, is het lang niet in de buurt. De meeste klikken vinden plaats op de bovenste positie op de eerste pagina en nemen af ​​naarmate u naar beneden gaat.

3) Het ‘grote’ sleutelwoord is niet alles. Het is beter om grotere zoekwoorden te rangschikken en op de eerste pagina van een paar kleinere zoekwoorden te staan ​​dan helemaal niet op de eerste pagina. Het boekhoudbedrijf van Preston kan bijvoorbeeld niet scoren op het zeer competitieve zoekwoord ‘accountant’ (tenzij je een groot SEO-budget hebt en geen tijd hebt om te wachten op een ranking). Hetzelfde bedrijf kan echter hoog scoren voor het zoekwoord ‘CPA Preston’. Een goede SEO-provider moet zoekwoorden onderzoeken die uw bedrijf realistisch kan rangschikken op pagina 1 en zoekwoorden die voldoende zoekvolume hebben om uw bedrijf de moeite waard te maken.

4) SEO gaat over het verslaan van uw concurrenten. Er is geen garantie dat wanneer een zoekmachine een specifieke actie uitvoert, deze op de voorpagina van Google zal verschijnen. In een notendop werkt SEO als volgt:

Zoekmachines hebben hun eigen regels. Door zoekmachines te geven wat ze willen, zullen compliant websites betere rankings in zoekmachines behalen. Uw concurrentie is het enige dat tussen u en de top van de zoekresultaten staat. Geen echte zakelijke concurrent, maar een online concurrent. Websites die momenteel in de topposities van zoekmachines staan ​​voor de zoekwoorden die u zoekt, zijn een online competitie en u moet ze op deze topposities verslaan. Sommige zoekwoorden zullen gemakkelijker te rangschikken zijn, andere zullen moeilijker zijn. Voor elk afzonderlijk zoekwoord bepaalt alleen de online concurrentie welke van toepassing is. Een goede SEO-provider zal per zoekwoord kijken naar de concurrentie. Vervolgens moet u de zoekwoorden identificeren die het meest effectief zijn voor uw bedrijfssegment en deze implementeren volgens punt 3 hierboven.

5) On-page en off-page SEO.

Zoekmachineoptimalisatie is een complexe en voortdurend evoluerende wetenschap, maar om op intelligente wijze potentiële SEO-providers te interviewen, moet u begrijpen dat er twee hoofdtypen SEO zijn.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *