March 23, 2023

Hoe het kussen schoon te maken

Zorg voor het patio -kussen betekent dat ze langer en beter meegaan. Als u dat nog steeds hebt gedaan, kunt u de behandelingsrichtlijnen controleren, maar de meeste buitenkussens kunnen Terras reinigen zijn in de volgende fasen. Als u het niet zeker weet, test u dit in het onzichtbare deel van één kussen (bijv.), Zoals de bodem, om te zien of u tevreden bent met de resultaten. Draag beschermende handschoenen om een oplossing te voorkomen die uw handen stimuleert.

Kussenreiniging (grondvlekken en algemene trubigheid)

Doe een licht wasmiddel in een warme emmer en voeg een schuim toe om zeep te vormen.
Week de spons in water en wrijf zachtjes een deel van het kussen, vooral vuile kussens.
Spoel het kussen niet met schoon water en word niet te nat wanneer drogen wordt gepromoot. Het kussen wordt in de zon geplaatst (variaties zodat beide zijden niet drogen) of drogen de kussens in een warme kamer. Het kussen moet grondig worden gedroogd voordat het met meubels wordt opgeslagen of het bewaren om schimmel en schimmel te voorkomen.

Het kussenkussen schoonmaken
Als het kussen al door schimmel is beschadigd, maak dan een oplossing van 1 theelepel vaatwasser wasmiddel en voeg 1 theelepel bora toe.

Week het kussen aan beide zijden met een oplossing (je moet doordringen om de sporen te doden).
De oplossing wordt 15 minuten doorweekt en wrijft voorzichtig over het vuile gebied.
Spoel het kussen. Indien nodig kunt u de tuinslang gebruiken. U kunt de kussens afspoelen en drogen met alle reinigingsoplossingen.

Bescherm het kussen om vies te worden

Als de beschermende coating van het kussen wordt gedragen (of in het begin), kunt u alle kanten spuiten met een stofbeschermer zoals een Scotch Guard. Volg de instructies voor een spuitblik voordat u het gebruikt en test deze in een onzichtbaar gebied.

Wees vooral voorzichtig met zonnebrandcrème

Pas op dat u de zonnebrandcrème of olie in de ingrediënten niet hebt genomen bij het gebruik van het terraskussen. Dit kan zeer beschadigd zijn in de stof en kan moeilijk te reinigen zijn. Als u een zonnebrandlotion op de stof vindt of deze behandelt met een commerciële stoffen die, veeg deze dan onmiddellijk af.