Hoe u Ethereum Course in USDT en EUR kunt verhandelen met behulp van de Kucoin Cryptocurrency Exchange

In dit artikel zullen we bespreken hoe ETH/USDT te handelen met behulp van de Kucoin Cryptocurrency Exchange. Kucoin wordt beschouwd als een van de beste cryptocurrency -uitwisselingen voor handelaren. Dit is waarom:

Handel Ethereum Koers bij Kucoin Cryptocurrency

Als u Ethereum Koers en andere digitale activa wilt verhandelen, komt u aan de juiste plaats. Kucoin is een wereldwijde crypto -uitwisseling op basis van Seychellen, waar u meer dan 250 digitale activa kunt kopen en verkopen. Bovendien deelt de Exchange 50 procent van zijn totale omzet van handelskosten met zijn gebruikers. Niet alleen dat, Kucoin biedt ook prikkels voor het vasthouden van zijn inheemse cryptocurrency. Opgericht in 2013, begonnen de oprichters van Kucoins in 2011 te onderzoeken naar blockchain-technologie en lanceerden ze hun uitwisseling slechts vier jaar later. Hun doel is om tegen het jaar 2019 een van ‘s werelds top 10 -uitwisselingsplatforms te worden – een doel waarnaar ze werken.

Het Kucoin-token (KCS) is het native token van het kucoin-ecosysteem. Het bedrijf lanceerde het KCS-token in 2017, een ERC-20-token dat wordt ondersteund door de meeste Ethereum-portefeuilles. De aanvankelijke voorraad KCS is 200 miljoen en ze zijn van plan om in 2021 tot honderd miljoen kc te branden. Kucoin is van plan om de Native Asset van KCS, de Kucoin-gedecentraliseerde handelsoplossing, het bestuur stoken voor de gemeenschap te maken.

Trade ETH/USDT bij Kucoin Cryptocurrency Exchange

Wanneer u ETH/USDT wilt verhandelen op een Beste Crypto Exchange, moet u een bestelling plaatsen. KUCoin biedt vier ordertypen: marktbevel, limietorder, stop limit order en stop de market order. Dit maakt het gemakkelijk om beslissingen te nemen over welke cryptocurrency te handelen. De Kucoin -website toont ook het volume van recente transacties en de diepte van de markt, dus u weet precies hoeveel van elke munt momenteel wordt verhandeld.

Naast een spot-uitwisseling biedt Kucoin ook futures-contracten, zodat u ETH/USDT kunt verhandelen op een dekkingspositie. Met het USDT/ETH Futures-contract kunt u tot 100x gebruik maken. U moet zich er echter van bewust zijn dat deze hefboomhendel een groter risico op kapitaalverlies met zich meebrengt. Je kunt ook ruilen op Kucoin met andere cryptocurrencies, zoals gas en neo.

Voor een gebruiker om Kucoin te gebruiken, moet hij of zij een account aanmaken. De hoofdaccount is de standaardaccount en het is de standaardaccount. U kunt ook een apart handelsaccount maken voor uw crypto -holdings. De andere accounts zijn de marge- en futures -accounts. Nadat u een handelsaccount hebt gemaakt, moet u de activa van uw hoofdaccount overbrengen naar de handelsaccount.

Ku Coin Cryptocurrency is Beste Crypto Exchange

De voordelen van Kucoin wegen zwaarder dan de nadelen. Het bedrijf beweert dat zijn deposito’s en opnames gratis zijn. Het ondersteunt ook verschillende aanvullende betaalmethoden zoals bankoverdrachten, cryptocurrency en een foto van een door de overheid uitgegeven ID. Het opnemen van uw fondsen is mogelijk met behulp van meer dan 70 verschillende betaalmethoden. Kucoin heeft afzonderlijke wachtwoorden voor handel en deposito’s. Het biedt ook een aantal opties voor klantenondersteuning.

Het proces van het openen van een account op Kucoin is eenvoudig. Het duurt slechts een paar minuten. U hoeft alleen maar te klikken op aanmelden in de rechterbovenhoek van de pagina, uw e -mailadres en telefoonnummer invoeren en vervolgens uw wachtwoord en verificatiecode invoeren. Nadat het account is ingesteld, kunt u beginnen met handelen. U kunt kiezen tussen basis- of geavanceerde KYC-verificatie. Geavanceerde KYC-verificatie geeft u een hogere terugtrekking limiet.

Gebruikers hebben gemengde beoordelingen van Kucoin. Sommige gebruikers hebben problemen gemeld met opnames en klantenondersteuning, evenals marktmanipulation. Andere gebruikers hebben Kucoin echter een goede beoordeling gegeven en zeggen dat ze een verscheidenheid aan tools, lage handelskosten en een nuttig klantensondersteuningssysteem hebben. Als u niet zeker bent van uw cryptocurrency -uitwisselingsplatform, kunt u de MinsMart -ondersteuningspagina bezoeken voor meer informatie.

Handel Ethereum ETH bij Kucoin Cryptocurrency

Als je Ethereum ETH wilt verhandelen, moet je Kucoin zeker proberen. In het begin is je misschien een beetje in de war, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, zou het goed moeten zijn. Kortom, Kucoin is een zeer krachtige uitwisseling met veel geavanceerde tools. U kunt uw scherm aanpassen om het voor u gemakkelijker te maken om te lezen en te ruilen. En omdat Kucoin in veel talen beschikbaar is, kunt u altijd een vertaler gebruiken om met andere gebruikers te communiceren.

Voor nu ondersteunt Kucoin ETH en BTC alleen als futures, maar het hoopt in de nabije toekomst meer digitale valuta’s toe te voegen. Deze cryptocurrency -uitwisseling heeft een lage tariefstructuur. De marktmaker en de marktaannemer zijn minder dan 0,1 procent van het totaal. Deposito’s zijn gratis, maar opnames worden in rekening gebracht tegen het standaard mijnbouw percentage. U kunt er ook voor kiezen om ook andere cryptocurrencies zoals XRP via KUCoin te verhandelen.

Bekijk Kucoin Ethereum Prijs

Als het gaat om het leren over cryptocurrency -handel, heeft Kucoin een schat aan voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies. Ondanks de relatief lage kosten heeft Kucoin nog steeds een uitgebreide bibliotheek en een zeer intuïtieve gebruikersinterface. Onderzoek in dit artikel enkele van deze voordelen. Bespreek bovendien hoe u uw beleggings potentieel kunt maximaliseren door de Kucoin Ethereum Prijs te verhandelen.

Ten eerste moet u weten dat het gratis is om te storten en fondsen op te nemen bij Kucoin. In tegenstelling tot andere beurzen beperkt Kucoin niet het bedrag dat u kunt storten of opnemen. U moet echter niet vergeten dat andere uitwisselingen vereisen dat u KYC -verificatiedocumenten indient, die tot twee weken kunnen duren. Ga naar de officiële website van KUCoin en klik op de knop Aanmelden.

Kucoin Ethereum Koers Euro

Als je op zoek bent naar een uitgebreide crypto -handelscursus, ben je aan het juiste plek. Onze Kucoin Ethereum Koers Euro Trading Course leert u alles wat u moet weten om in deze cryptocurrency te ruilen. Onze cursus behandelt de basisprincipes van cryptocurrency -handel, van het instellen van uw stop verlies tot het aanpassen van uw hefboomwerking. Er zijn ook een aantal andere voordelen die u kunt verwachten wanneer u zich aanmeldt voor onze cursus.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *