Kiezen tussen beheerde dedicated servers of onbeheerde servers

Er is voldoende concurrentie tussen de websites online. Uw serverprestaties zullen een belangrijke factor zijn bij het bepalen van het succes van uw site. Er is een bepaald niveau van planning en analyse vereist voordat u ervoor kiest om het gebruik van een beheerde dedicated server of onbeheerde servers voor uw online eigendom af te ronden.

Veel hosts geven er de voorkeur aan om de optie van een beheerde dedicated server niet aan te bieden als onderdeel van hun plan. Aan de beheerde server hangt altijd een hoger kostenplaatje. Je krijgt technische assistentie voor alle processen. Voor een beheerde dedicated hosting helpt het bedrijf bij alle update-, serverfout- en hostingproblemen.

Wat de onbeheerde server betreft, zou jij degene kunnen zijn die alles afhandelt, van de installatie tot de uptime en het oplossen van fouten. Het beheer van de server wordt moeilijk als u niet zeker bent van het betrokken proces en uw handen vol hebt met zakelijke campagnes en andere taken. Technische knowhow is een vermomde zegen wanneer u kiest voor de meer betaalbare onbeheerde server.

U kunt overschakelen van beheerde naar onbeheerde servers als er problemen zijn of als u ervaring opdoet met beheerde dedicated servers. De andere kant op gaan is ook een normale aangelegenheid. Mensen zijn vaak gefocust op geld en kiezen voor onbeheerde servers, maar na een bepaalde periode schakelen ze over naar een beheerde dedicated server .

Stel jezelf de volgende essentiële vragen:

– Heb je tijd om zelfstandig je eigen server te beheren?
– Is de technische kennis die nodig is voor het beheer van een server bij u aanwezig om de nodige taken uit te voeren?

Met een beheerde dedicated server heeft u toegang tot het beheerderspaneel en kunt u gewoon de basisconfiguraties van de server instellen. U hoeft zich geen zorgen te maken terwijl u de server configureert en de site beheert. Het wordt afgehandeld door de provider, dus er zijn geen gedoe.

Integendeel, bij een onbeheerde server bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en de configuratie van de server. U moet software installeren om mailboxen en domeinen voor het proces te configureren. Houd de systeemsoftware up-to-date om hackaanvallen op de website te voorkomen. Mensen met basiskennis van UNIX kunnen de benodigde tijd besteden aan het configureren van de server. Vanwege de lagere kosten geven veel mensen de voorkeur aan deze serverservices.

U kunt de behoeften analyseren en op basis van uw websitefunctionaliteit, snelheid en klantverkeer kunt u de gewenste server krijgen. Er is veel brainstormwerk nodig voor specifiek serveronderhoud. Er is meer vrijheid beschikbaar voor gebruikers die kiezen voor de onbeheerde dedicated server.

Er zijn veel services die de reputatie hebben gekregen probleemloos en van superieure kwaliteit te zijn. U kunt de juiste dedicated server hosting faciliteit krijgen met goed onderzoek en referenties. Tijd en vrijheid is nodig voor creatieve en efficiënte webhosting.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *