March 27, 2023

Onthuld: de top 5 beste manieren om uw kat voedingssupplementen te geven

Uw kat voedingssupplementen geven

Er zijn momenten in het leven van elke kat dat hij medicijnen of voedingssupplementen nodig heeft. Katteneigenaren die dit hebben meegemaakt, weten hoe moeilijk het kan zijn om de kat te laten meewerken. Hieronder vindt u enkele suggesties die u kunnen helpen bij uw inspanningen.

De eerste keuze is om medicatie Xanax kopen te verstoppen in wat van het favoriete voer van uw kat. Dit is misschien niet altijd gemakkelijk, zoals in het geval van capsules of pillen. Het scherpe reukvermogen van de kat zal ook een probleem zijn, dus het is raadzaam om wat van het meest geurige voedsel te kiezen als je deze methode gebruikt.

Vloeibare medicatie werkt goed gemengd in voedsel, vooral zalm. De vloeistof vermengt zich goed met de oliën en is bijna niet waarneembaar voor uw kat. Gebruik indien mogelijk medicijnen en supplementen in vloeibare vorm.

Een pil pletten of een capsule in voedsel legen is riskant. De smaak en geur is vaak bitter en gemakkelijk waarneembaar voor de kat. Als je deze methode moet gebruiken, zorg er dan voor dat wat je gebruikt voldoende sterk is in zowel geur als smaak. Het zal ook nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw kat de hele portie opeet om al het geneesmiddel in zijn systeem te krijgen.

De beste optie zijn alternatieve natuurlijke supplementen voor katten. Velen zijn nu verkrijgbaar in heerlijk smakende vloeistoffen, pillen en lekkernijen. Katten vinden het niet erg om ze te nemen en het is eigenlijk een plezierige ervaring voor jullie beiden. Natuurlijke kattensupplementen werken net zo goed, zo niet beter in sommige gevallen, en hebben geen onnodige bijwerkingen zoals sommige medicijnen. Je voelt je beter wetende dat je iets goeds doet voor je beste vriend.

Natuurlijke supplementen voor een verscheidenheid aan aandoeningen zoals;

Haarbal
Ondersteuning van de urinewegen
Kalmerend
Heup gewricht
Hogere vitamines
Spijsvertering
Huid & Vacht
Orale gezondheid
Weerstand ondersteuning
Vlooien &Teken
De Worming

Als u uw kat medicijnen moet geven zonder het voordeel van voedsel, til hem dan op bij de achterkant van zijn nek als een moederkat. Dit zal hem tijdelijk onbeweeglijk maken. Wrik voorzichtig zijn mond open en plaats het medicijn zo ver mogelijk naar achteren. Terwijl hij zijn mond zachtjes dichthield, aaide hij over zijn keel. Dit veroorzaakt een reflexieve slikreactie. Misschien wilt u hierbij handschoenen dragen. Als de medicatie eenmaal op is, aai hem dan zachtjes en vertel hem wat een goede kat hij is. Dit minimaliseert het trauma en maakt het een aangenamere ervaring voor jullie beiden.