Opalescent Whitening System – de sleutel tot een geweldige glimlach

Procedures voor het bleken van tanden zijn tegenwoordig net zo gewoon als populair. Mensen zijn zich bewust van hoe hun tanden eruitzien als ze glimlachen en naar de tandarts gaan om ze schoon te maken en te verfraaien. Soms blijkt dit duur te zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar geweldige resultaten tegen een betaalbare prijs, zijn er Opalescence Wittenende Gels beschikbaar in gebruiksvriendelijke, betaalbare ‘doe het zelf’ kits voor thuis.

De resultaten van de bleekproducten van Opalescence zijn vergelijkbaar met die verkregen met duurdere en professionele bleeksystemen. Het hele proces duurt ongeveer 10 dagen, gedurende welke tijd sommige mensen gevoelig kunnen zijn voor warm en koud voedsel. Als de gevoeligheid langer dan 1 maand aanhoudt, dient u uw tandarts te raadplegen voor behandeling.

Of u nu Opalescence-bleekproducten gebruikt of andere producten voor het verfraaien van uw tanden, de manier waarop u het proces uitvoert, is erg belangrijk. Algemene aanbevelingen zijn onder andere:

– U dient na elke maaltijd uw tanden te poetsen met fluoridetandpasta.

– U moet naar de tandarts voor een gebitsbeschermer en primair bleekmiddel.

– U kunt maximaal 10 dagen thuis blijven solliciteren.

– Vermijd tijdens het opalescentie-bleekproces stoffen die het proces verstoren.

– Als u Opallessons Whitening voor de eerste keer gebruikt, moet u tijdens de procedure regelmatig uw tandarts bezoeken om er zeker van te zijn dat deze correct wordt uitgevoerd.

Voordelen van het gebruik van het Opalescence-bleeksysteem

Sommige mensen geven de voorkeur aan laserbleken boven doe-het-zelfkits voor thuis. Bij laserbehandelingen zijn lichtgevoelige chemicaliën betrokken die door een laser worden geactiveerd. Dit geeft snel resultaat. Ze zijn echter meestal duur. Als u een krap budget heeft maar geen concessies wilt doen aan de resultaten, is het Opalescence-bleeksysteem de beste keuze. Andere voordelen zijn:

– U kunt het naar eigen inzicht gebruiken. U hoeft niet te wachten op een tandartsafspraak of tijd vrij te maken in uw drukke schema.

– Zeer betaalbaar. Het Opalescence-bleeksysteem is verkrijgbaar in vier klassen van 75 tot 500, elk afgestemd op uw specifieke behoeften.

– Werkt snel met minimaal ongemak. Opal Lessons Whitening System’s meest geavanceerde formule kan u in slechts één uur tijd een zichtbaar helderdere glimlach geven.

– Ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies die iedereen zonder hulp thuis kan doen.

– U kunt het niveau kiezen op basis van uw behoeften en budget, welke u ook kiest, u krijgt de beste resultaten.

Met merken zoals het Opal Lessons Whitening System kan iedereen een mooie glimlach hebben zonder zich zorgen te hoeven maken over budget, tandheelkunde, ongemak van tijd en moeite. Voordat u een specifiek Opalescence-bleeksysteem kiest, moet u elk type grondig onderzoeken, zodat u het systeem kunt vinden dat het beste bij u past.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *