February 4, 2023

QR-codes – Mobiele marketing sneller en gemakkelijker maken

Omdat ‘QR’ voor snelle respons is, maken QR-codes snel en eenvoudig delen van informatie mogelijk. Ze zijn van brede toepassing in het bedrijfsleven. Ze maken een gemakkelijke marketing van producten en diensten mogelijk voor iedereen die een smartphone heeft. Zodra ze zijn gegenereerd, kunnen ze met een rechtermuisknop op het bureaublad worden opgeslagen. Ze kunnen verschillende gegevens opslaan, zoals telefoonnummers, URL’s, e-mailadressen, contactgegevens, sms-berichten, tekst en belangrijke datums, enz… Dit unieke symbool is in feite knobbeltjes die zijn gerangschikt in een vierkant dat gegevens kan opslaan, waaronder binaire, numerieke en Japanse karakters. Omdat ze tegenwoordig veel worden gebruikt, zijn ze overal te vinden, zoals tijdschriften, tv’s, enz. Degenen die eigen QR’s maken, kunnen hetzelfde op verschillende producten plaatsen, zoals muismat, T-Shirts, koffiemok, bumpersticker enz. Het kan worden ook gebruikt als persoonlijke virtuele kaart voor verschillende doeleinden. De free qr code generator is online beschikbaar voor het maken van de aangepaste cryptogrammen.

QR-codes kunnen worden gegenereerd uit elke inhoud met behulp van de gratis QR-codegenerator. Deze symbolen worden met de dag populairder. Nu gebruikt meer dan 50% van de online marketeers ze voor mobiele marketing en binnen een paar jaar zullen alle marketeers ervoor kiezen om ze op te nemen in hun mobiele handelsactiviteiten. Hoewel tegenwoordig veel mensen deze streepjescodes kennen, is een groot deel van de samenleving er nog steeds niet van op de hoogte en zijn deze mensen ook niet bekend met de methode om ze te gebruiken.

Bij het introduceren van deze cryptogrammen onder de consumenten is het even belangrijk om hen voor te lichten over de toepassingen ervan. De QR Pal is een gratis applicatie. Onder de verschillende codes die het leest, is er ook een instructie voor de gebruikers die vertelt over de code en de methode om deze te gebruiken. Het biedt ook de mogelijkheid om de gratis scanner te downloaden.

De QR-pal zorgt ervoor dat de consument niet langer onwetend is over deze nieuwe barcodes voor mobiele marketing. Zodra een klant in staat is om een ​​van deze decennia te bemachtigen, zal dat hem precies laten zien wat hij moet doen om een ​​scanner te krijgen om de code te gebruiken. Door deze methode worden zowel de mobiele marketeer als de consument geprofiteerd. QR Pal is de eerste mobiele tool die de consumenten informeert over deze cryptogrammen. Dit formaat maakt het mogelijk om via gratis apps toegang te krijgen tot allerlei soorten informatie. Al dergelijke apps kunnen worden gedownload naar de smartphones. Alle informatie wordt leesbaar voor de gebruikers wanneer ze worden gelezen door een smartphone met streepjescodes.