Thuisgebaseerde banen voor gehandicapte veteranen

Bent u een gehandicapte veteraan?

Als dat zo is, dan is dit artikel iets voor jou. Ik weet dat ik tot een internationaal publiek spreek, dus ik zal niet ingaan op de individuele hulp die u al dan niet ontvangt van uw regering. Wat ik zal bespreken, is dat er opties voor je zijn die je misschien niet hebt overwogen.

Eerst zal ik er een paar opsommen en dan gaan we wat dieper in op hoe u hiervan kunt profiteren.

Mentor
Spreker
auteur
Fitnesstrainer
Verkoper
Monteur
En de lijst gaat maar door…
Je hebt waarschijnlijk door dat ik je niet als beperkt zie. Ik zie alleen dat je situatie je oproept om meer gefocust te zijn op wat je opties zijn. Ik heb mensen ontmoet zonder benen die bergen hebben beklommen en zonder armen die bekwaam zijn geworden in tafeltennis!
Dus laten we naar “zaken” gaan, zullen we?

Mentorschap

Ik weet niet zeker of je je hiervan bewust bent, maar mensen zullen ongelooflijke bedragen betalen voor een geweldige mentor om professioneel en persoonlijk met hen samen te werken. Ik heb persoonlijk meer dan $ 10.000 betaald gekregen van een alleenstaande om mentorschap van mij te ontvangen. Help jij iemand op zijn pad? Kunt u hen door een specifiek proces of een groei leiden?

Als veteraan geloof ik dat je dat kunt, om de eenvoudige reden dat je hebt overwonnen en bereikt wat de meesten in de wereld te bang zijn om het zelfs maar te proberen!

Spreker

Misschien kun je niet lopen, misschien geen bal vangen of je geliefde knuffelen… maar kun je wel een bemoedigend woordje geven of iemand inspireren? ALS je het vermogen hebt om elke dag op te staan ​​en om te gaan met wat je doormaakt, zou je dan een inspiratie kunnen zijn voor een ander die worstelt? JA!

Er zijn veel plaatsen die actief op zoek zijn naar mensen zoals jij om met hun gemeenschap te komen praten, zoals scholen, kerken, clubs, organisaties en bedrijven. En ja, ze zullen je betalen! Het wordt vaak een sprekersvergoeding of een honorarium genoemd. Kijk wie je kunt inspireren en waar ze rondhangen en laat de leider dan gewoon weten dat je openstaat voor het gesprek.

auteur

Over de hele wereld ben je veel gevraagd als je een volledige zin duidelijk kunt schrijven. Je denkt misschien dat ik een grapje maak, maar ga online en bekijk alle slecht geschreven artikelen, aanbiedingen en verkooppagina’s. Wist je dat een van de best betaalde vormen van schrijven die van een copywriter is? Ja, u kunt een buitengewoon inkomen verdienen door dingen van andere mensen te verkopen!

‘Ik ben geen goede schrijver,’ zeg je.

Ga dan leren hoe. Het is een zeer leerbare vaardigheid die je gratis kunt leren als je bereid bent een beetje onderzoek te doen.

Fitnesstrainer

De kans is groot dat je als veteraan je de kans hebt gegeven om veel te leren over fitness en motivatie. Als je bereid bent om dat aan anderen te leren, kun je een van de meest waardevolle dingen op deze aarde doorgeven… gezondheid. Het is een van de best verdienende markten van vandaag. Gezondheid en fitness blijven op de ranglijst van topverdieners over de hele wereld. Help jij ze mee op hun reis?

Verkoper

Als je denkt dat mensen op je neerkijken vanwege je uitdagingen, laat die gedachte dan varen. Degenen die dat wel zijn, zijn de lucht die je uitademt niet waard. De rest zal je bewonderen omdat je naar voren bent getreden in het licht van je uitdaging. Verkoop is een van de meest eervolle paden als je het mij vraagt. Zie je, ethische verkoop is niets meer dan anderen helpen de waarde te zien en ervoor kiezen om te handelen naar datgene waar ze het meeste baat bij hebben.

Als je in een product of dienst gelooft, verkoop je het al. Kijk om je heen, mensen verkopen de hele dag waar ze in geloven. Waarom zouden ze er niet voor betaald worden?

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *