Tien van de beste gratis Android-nieuws-apps

Een van de meest logische en nuttige groeperingen van applicaties zijn de Android-nieuws-apps. Het is gewoon logisch om een of meer van deze gratis apps op je telefoon te hebben, zodat je het gewenste nieuws kunt krijgen wanneer je maar wilt. Doorgaans bieden alle grotere nieuwsbronnen hun applicaties gratis aan, waardoor deze gratis nieuws-apps een nog grotere no-brainer zijn. Hierdoor staat iedereen voor één grote beslissing: welke(n) te downloaden. Een secundaire zorg die u ook moet overwegen, is of u een lokale nieuws-app wilt. Nogmaals, deze zijn bijna altijd gratis te downloaden; de kwaliteit hiervan varieert echter enorm en het is echt een kwestie van markt tot markt. Natuurlijk, hoe groter de markt, hoe beter hun Android-nieuws-apps zouden moeten zijn en deze manier van denken is meestal waar.

Welke van de vele gratis Android-nieuws-apps u moet downloaden, de enige manier om erachter te komen, is door er meer over te leren. Hier is wat perifere informatie over 10 van de beste Android-nieuws-apps:

Fox nieuws
Net als het tv-kanaal en de programmering, biedt deze gratis Android-app zijn nieuws meestal vanuit een meer conservatief standpunt en spectrum. FOX Nieuws Vandaag biedt gebruikers het laatste nieuws en updates van de mensen achter het FOX News Network. U kunt het aantal feeds en het type nieuwsitems dat u ontvangt zelf bepalen!

Tech Buzz-widget
Wilt u het laatste nieuws over technologie weten, inclusief al het nieuws over het Android-besturingssysteem, gaming en mobiele gadgets? Dan is deze gratis Android-nieuws-app de juiste app voor jou.

Phandroïde
Dit is een andere app die nieuws biedt over de niche van mobiele technologieën. Deze is meer gespecialiseerd in informatie, nieuws en geruchten over het laatste nieuws over het Android-besturingssysteem en de Android Market.

Pulse nieuwslezer
Deze Android-nieuws-app zorgt ervoor dat je je Android-telefoon steeds vaker wilt gebruiken om nieuwsinformatie te verzamelen. Het doel is om het lezen van uw favoriete nieuwsbronnen gemakkelijker en efficiënter te maken. Het neemt uw favoriete nieuwssites en scheidt en rangschikt ze in een geheel ander uiterlijk dat gemakkelijker te lezen en te doorbladeren is. Het is echt een geweldige app om te hebben.

NYTimes voor Android-telefoon
Dit is een van de apps waarover niets gezegd hoeft te worden. Het is afkomstig van een van de meest vertrouwde en populaire nieuwsbronnen ter wereld. Nu kunt u de beroemde NY TIMES-artikelen lezen zonder voor de krant te betalen!

AP Mobiel
Dit is een van de favoriete gratis Android-nieuws-apps van tienduizenden gebruikers. AP Mobile geeft u exclusieve toegang tot alle nieuwsfeeds van Associated Press – dezelfde bron die nieuws levert aan elk nieuwskanaal over de hele wereld.

BBC nieuws
Deze app biedt de laatste krantenkoppen van een van de meest vertrouwde nieuwsbronnen ter wereld. Het is erg compact en handig; mis nooit meer een belangrijk wereldnieuwsevenement met BBC News op je Android-telefoon.

Snel nieuws
Als een van de meest waardevolle gratis Android-nieuws-apps die er zijn, geeft Express News u direct toegang tot meer dan 300 nieuwsaanbieders over de hele wereld. Van de AFP en Associated Press tot meer gelokaliseerde bronnen zoals de Canadian Press. Deze lijst gaat maar door en is geweldig voor degenen die graag het nieuws uit een groot aantal bronnen willen oppikken.

VS VANDAAG
De officiële USA Today-app is absoluut een van de beste gratis Android-nieuws-apps die er zijn. Ontvang het laatste nieuws (actuele gebeurtenissen, sport, weer, samenleving en meer) van een van de meest verspreide kranten in de Verenigde Staten.

NewsRob (Google Reader / RSS)
Deze gratis Android-app is een RSS/Atom-nieuwslezer die de meest recente artikelen en inhoud van feeds synchroniseert. Het wordt automatisch gesynchroniseerd met Google Reader en maakt gedeeltelijke feeds mogelijk voor het geval u de artikelen offline wilt lezen. Makkelijk gezegd, het is een van de allerbeste RSS/Atom-readers die er zijn.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *