Tuinieren en ongediertebestrijding blootgesteld

 

Hoewel het vrij eenvoudig lijkt om tuinieren en ongediertebestrijding op te zetten, zijn er veel dingen waar u eerst rekening mee moet houden. In feite worden veel van de dingen waarover u hier leest niet vaak besproken. Overweeg dit voordat u begint met ongediertebestrijding in de tuin …

Tuinieren en ongediertebestrijding lieveheersbeestjes kopen is minstens zo oud als de landbouw. Het is een branche die snel groeit. De ongediertebestrijding is de afgelopen 5 jaar met meer dan 50 procent gegroeid en is landelijk een miljardenindustrie geworden.

Nu er meer huizen worden gebouwd op het platteland, is het probleem van ongediertebestrijding urgenter geworden.

Wat is tuinieren en ongediertebestrijding?

Het is eigenlijk het verminderen of uitroeien van ongedierte. Terwijl structurele ongediertebestrijding de bestrijding is van ongedierte in huis en houtvernietigende ongedierte en organismen of ander ongedierte dat huishoudens of gebouwen kan binnendringen, is tuinieren en ongediertebestrijding meestal de bestrijding van ongedierte dat uw planten, gazon en/of bodem aantast. . Dat kan soms ook in huis overlopen, maar over het algemeen hebben we het hier over de tuin.

Om onze teeltgebieden en onze gezondheid te beschermen, is goed tuinieren en ongediertebestrijding een noodzaak. Het wordt vaak genegeerd totdat ongedierte en hun schade worden ontdekt of het uit de hand loopt. Welnu, er zijn maatregelen die u kunt nemen om het probleem op te lossen.

Hoe bestrijden we ongedierte in de tuin?

Veel mensen zien tuinieren en ongediertebestrijding als een doe-het-zelfklus. Nou, dat is eerlijk genoeg – tot op zekere hoogte. Ongediertebestrijding in de tuin is als een bezoek aan de dokter: om een effectieve behandeling voor te schrijven, moet uw arts het probleem correct diagnosticeren en de omvang van de verwonding bepalen, evenals de mogelijkheid van verdere verwonding. Uit enquêtes is gebleken dat veel huisbewoners niet de moeite nemen om de instructies zorgvuldig te lezen of de behoefte voelen om de instructies te variëren ‘omdat ze het gevoel hebben dat ze het beter weten’.

Dat leidt bijvoorbeeld tot te hoge doses insecticide die gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid en eventuele bezoekers. We hebben het natuurlijk specifiek over chemicaliën, aangezien chemische plaagbestrijding vandaag de dag nog steeds de overheersende soort is. Dat gezegd hebbende, hebben de langetermijneffecten van chemicaliën tegen het einde van de 20e eeuw geleid tot een hernieuwde belangstelling voor traditionele en biologische ongediertebestrijding.

Voor degenen die niet aan doe-het-zelf tuinieren en ongediertebestrijding doen, is er de mogelijkheid van maandelijkse bezoeken van uw lokale bedrijf. Een voordeel is dat er regelmatig iemand in huis en tuin moet kijken naar ongedierte. Een nadeel is dat huiseigenaren erop staan dat PCO’s maandelijks een chemische behandeling toepassen, of er nu een plaagprobleem is of niet!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *