March 27, 2023

Uw wasruimte schoon en fris houden

Dagelijks schoonmaken is niet voldoende om bacteriën en onbekend vuil uit urinoirs en toiletten te verwijderen. U moet klanten en klanten verwelkomen met een schone en hygiënische toiletruimte, want dit kan echt het gebied zijn dat die belangrijke deal maakt of verbreekt.

De behoefte aan meer hygiëne in badkamers heeft de laatste tijd een groter bewustzijn gekregen. Door een toename van de erkenning van overdraagbare ziekten is er meer belangstelling ontstaan voor het ontsmetten van toiletbrillen en urinoirs – vooral in openbare en commerciële wasruimtes.

Ontsmettingssystemen kunnen het meest hardnekkige vuil verwijderen en voorkomen dat het terugkeert. Dit kan op zijn beurt de vorming van slechte geuren en geuren stoppen. Door een dergelijk systeem te gebruiken, bespaart u tijd en geld, omdat uw schoonmakers niet zoveel tijd hoeven te besteden aan het schoonmaken van het toilet of urinoir.

Deze systemen creëren een hygiënische en schone omgeving door het hele systeem, niet alleen onder de waterlijn. Dit bespaart geld voor uw bedrijf, omdat uw schoonmaakpersoneel tijd bespaart, niet alleen op de toiletten zelf, maar ook de leidingen worden schoongehouden.

De meeste systemen gebruiken een afgemeten dosis vloeistof – of het nu gaat om het automatische systeem dat na elke spoeling wordt afgegeven, of de handmatige spray voor toiletbrillen. De beschikbare producten hebben een frisse geur en elke navulling bevat 1000 sprays zodat je minder tijd kwijt bent aan het vervangen van cartridges.

Bij uw bedrijf voor schoonmaakartikelen en hygiëneartikelen moeten ze u kunnen adviseren over de beste starbrite producten voor uw bedrijf en de toepasselijke installatiekosten. Zorg ervoor dat de toiletontsmettingsmiddelen die u gebruikt milieuvriendelijk zijn en niet-giftige desinfecterende producten gebruiken. Met behulp van de allernieuwste technologie kunt u krachtige en effectieve reinigingsmiddelen vinden zonder risico’s voor het milieu of personen.

Toiletontsmettingsmiddelen hoeven niet te rijzen en schimmel en meeldauw te voorkomen. Ze moeten ook zeer goed filterbaar zijn en mogen geen andere chemicaliën of oppervlakken beschadigen of reageren. Neem voor meer informatie over deze producten contact op met uw plaatselijke distributeur van hygiënebenodigdheden en conciërgebenodigdheden.